Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Årets julklapp 2014 ?

Vi kollar in årets julklapp 2014...

Julen kryper sig allt närmare och äntligen snart är det julafton! Satt idag och tänkte på vad som skulle bli årets julklapp 2014, skulle det kanske bli ett par varma goa strumpor inför julens kalla dagar? Nej det blev det ju inte denna gången. Jag tänkte det ändå kunde vara roligt att skriva ut vad som blev årets julklapp för år 2014. Detta årets vinnare blir aktivitetsarmbandet !!! Jaha? Inget som jag själv skulle vilja ha, skulle hellre tagit ett par färgglada strumpor från Happy socks coola sortiment, sen är jag ju en strumptokig kille också.

Vilket år blev strumpor årets julklapp?

Strumptokig som jag är blev jag nu fundersam och började googla runt efter svaret på frågan som bubblade i mitt huvud, när fick alla barnen strumpor som julklapp? Eller var detta kanske inte något som barn hade med på sin önskelista. Jag började leta upp efter gamla listor på årets julklapp, och hittade en gammal lista som går 26 år bakåt i tiden, och till min förvåning så var det inga strumpor med på den heller! Men jag hoppas och tror att årets julklapp 2015 blir ett par färgglada strumpor.

 /arets-julklapp-2014.jpg

Dessa armbanden finns hos Coolstuff.se

Här kommer mina julklappstips till er strumptokiga istället!

Ovanstående tips till julklapp passar bra till alla dom som nu vill träna och hålla igång nu under 2015. Jag själv hade mer tänkt att sitta inne i värmen och njuta av god mat och tv underhållning och såklart familj och vänner. Jag har faktiskt hittat tre stycken julklappar som kommer bli årets julklapp 2014 enligt redaktionen på roliga strumpor! Här kommer mina coola förslag!

1. Nu sätter jag upp en lista utan inbördesordning, jag tycker alla är riktigt bra att ge bort i julklapp. Men nummer ett får bli converse strumpor, detta för att dom sticker ut från mängden och är riktigt tuffa! Färgglada och har en design som liknar den ursnygga converseskon. Såg också att denna strumpan ligger etta på coolstuffs topplista, så man kan ju säga att detta också är en vinnare av årets julklapp 2014!

Du hittar converse strumporna hos Coolstuff.se

 /arets-julklapp-converse-strumpor.jpg

 2. Då kommer nästa roliga julklappstips som jag tror kan passa bra under granen. Detta en julklapp till mamma, syster eller till din kära flickvän. Sen självklart kan även vi killar använda dessa varma goa inntofflor som värms upp i mikron. Namnet på dessa tofflor är Slippies.

Dessa mysiga tofflor hittar du hos Coolstuff.se

 /julklapp-tofflor.jpg

3. Mitt sista tips på julklappar kommer att vara två stycken presentboxor med färgglada strumpor från happy socks. Detta är vad som står nummer 1 på min egen önskelista till tomten eller vem som nu kommer att överraska mig, kanske blir att jag själv får beställa hem dom, vem vet! 

Presentboxarna med Happy socks hittar du hos Bobbyharper.se. Hittade även en hel del andra trevliga saker på denna sidan.

 /julklappar-happy-socks-2014.jpg

 

 

 

7 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)