Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Babystrumpor

Söta babystrumpor på nätet

Skulle sätta mig idag och kolla runt efter lite babystrumpor som jag tänkte köpt i present. Men blev väldigt tveksam ifall jag skulle söka på babystrumpor eller barnstrumpor efter ett tag. Av nyfikenhet började jag söka efter vart gränserna går vid vad man ska kalla barnet / babyn för. Jag kom fram till att gränsen för barn går vid ca ett års ålder, nu kanske inte alla håller med mig här. Men jag har det som en riktlinje och gjorde min sökning där efter :) Så jag sökte på babystrumpor och började hitta väldigt många häftiga och roliga babystrumpor på nätet. För att göra det hela lättare så tänker jag även lägga upp en storleksguide till babystrumpor här på sidan  för att göra det hela lite lättare. Sen ska du inte lita helt på en storleksguide. Lägg ett papper emot väggen, placera fotens häl mot väggen. Tag och rita ett streck på fotens framkant och mät sedan själv fram hur stora dina babystrumpor ska vara.

  • 0-3 månader - 13/14
  • 3-6 månader - 15/18
  • 6-12 månader - 19/21
  • 12-24 månader - 22/24

Lite inspiration på babystrumpor som jag hitta på nätet

Dessa underbart söta babystrumpor hittade jag hos Babyshop.se för 69 kr paret.

babystrumpor.jpg

 

ballerina-strumpor.jpg

 

Hur söta är inte dessa små babystrumpor? Svart vita balerina strumpor med snörning, och med halkskydd under. Det finns trycken Gullunge, cutie och älskling att välja mellan. Strumpmärket är Lundmyr of Sweden. 

Babyshop 79 kr 

babyshop-babystrumpor-pa-natet.jpg

Ni hittarmängder utav andra babystrumpor och barnstrumpor hos Babyshop. Nu finns äntligen Happysocks till barnen också, strumpor som verkligen är färgglada och roliga. En väldigt rolig och enkel butik att handla i. Sen är det ju också fraktfritt!

Till avdelningen med strumpor

 

 

 

 

 

19 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)