Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Blogg

Vikten av att välja rätt strumpor

25 jan 2019

/sportstrumpor.jpg

Är du intresserad av löpning? Eller du kanske är mer intresserad av styrketräning, men använder löpning som ett komplement till din träning? I vilket fall som helst har du säkert precis som jag råkat ut för det klassiska problemet med skoskav. Kanske har du som jag tänkt att det beror på skorna? Kanske har du också löst problemet genom att vid nästa löprunda använda ett par andra skor? Men, så har du ändå kommit hem med blåsor på fötterna? Den här artikeln har svaret på några av dina frågor. 

Allt hänger på rätt sorts strumpor

Det enklaste svaret på några av frågorna ovan är att byta strumpor. Den vanligaste orsaken till att du får skoskav är friktionen mellan foten, strumpan och skon, inte bara mellan foten och skon som man kanske kan tro. Därför är det av förklarliga skäl lika viktigt att välja rätt typ av strumpor som att välja rätt typ av sko för att maximera din träning.

För att du ska slippa både olika former av skador, stukningar, skoskav och andra obehagliga saker som kan sätta käppar i hjulet för din träning måste du vara noga med vilken typ av strumpor du använder. Ni kan hos Sportsrehab hitta sportstrumpor och annan bra utrustning både till löpning och övrig träning.

Olika varianter av löpstrumpor

Det finns en uppsjö av olika sportstrumpor. Allt för att du ska hitta det mest ultimata för dina fötter och för din träning. De flesta klädföretagen erbjuder någon form av sportstrumpor, utöver det finns det ställen som specialiserar sig på strumpor och träning - exempelvis den här sidan, Löplabbet och Strumplandet.

Det finns en mängd olika skillnader mellan de olika strumporna. Det finns strumpor utan skaft, med skaft, kompressionsstrumpor, strumpor med bättre grepp för att du ska slippa glida omkring i dina skor, strumpor som andas bra och mycket mer.

Sportstrumpor och kompressionsstrumpor

De två största kategorierna av strumpor som rekommenderas för idrott och framför allt löpning är sportstrumpor (en mycket omfattande kategori) och kompressionsstrumpor.
Generellt är sportstrumpor bara ett samlingsnamn för alla former av strumpor som är i ett material som tål svett, som på något sätt är anpassade för idrott och som är slitstarkt. Däremot kan du som verkligen är mån om dina fötter och din löpning välja att använda dig av kompressionsstrumpor.

Många forskare menar att kompressionsstrumpor inte bara är ett bra hjälpmedel för att undvika skoskav eller skador av olika slag. Kompressionsstrumpor kan dessutom förbättra dina träningsresultat markant. Det beror främst på att kompressionsstrumporna ökar blodcirkulationen i hela benet, vilket leder till att du orkar längre och kan maximera din löpning.

Strumpor från Topeco

15 mar 2016

Roliga strumpor har nu hittat en bra butik som säljer herrstrumpor på nätet. Just nu säljer dom endast strumpor från Topeco. Men det finns massa roliga och färgglada varianter att välja på. Butiken heter lustigt nog Slipskungen.se. Men jag kan lova er att ni kommer hitta mer än bara slipsar i denna roliga butiken. 

Man kan nu köpa 3 st par Topeco strumpor för endast 129 kr! Kolla in deras sortiment över strumpor från Topeco. Dumt att missa ett sådant bra erbjudande. Topeco är för övrigt ett väldigt gammalt företag som funnits med ända sedan 1948. Och det är sortimentet över strumpor dom är kända för. Strumpor från Topeco är tillverkade i bomull och håller en bra kvalité om man ser till priset. 

/topeco-strumpor.jpg

Merinoull Strumpor

29 feb 2016

Det finns mängder utav strumpor i alla möjliga färger och material. Och nu ska vi titta närmare på merinoull strumpor, vad är detta och vart kan man köpa dessa typer av strumpor. Ull i all ära, men merinoull är det finaste man kan få från fåret. Denna ull är fintrådig och kan användas till kamgarn. Vanligt är att man använder merinoull till underkläder och strumpor, ställen som har stort behov utav ullens förmåga och bekvämlighet.

Australien är det land som har flest merinofår. Sen finns det också många får i Spanien och på Nya Zeeland. Man får finare ull ju finare fibrerna är. Därför väljer man att avla fram denna typ av får. Ullen blir annorlunda beroende på hur den växer upp med motion och föda och ifall ett får bli utsatt för stress, då blir ull kvalitén sämre. Alltså kan det vara många faktorer som avgör hur en ull kommer till, och vi som vill ha bra kvalité ska självklart välja merinoull strumpor. 

Klicka här för att hitta bra butiker på nätet som säljer strumpor!

/merinoull-strumpor.jpg

Fördelar med merinoull strumpor

Många tror att det inte spelar någon roll vilken strumpa du väljer. Men då kan jag lova att dom inte har provat fin strumpor gjorda i merinoull. Ska ge dig fem anledningar varför man ska köpa fintrådiga ull strumpor som man också kan kalla det.

 1. Den kliar inte och ger en silkeslen känsla. Därför den är populär att användas i underkläder.
 2. Merinoull har den bästa förmågan att andas och du slipper fotsvett och fuktiga fötter.
 3. En strumpa i merinoull funkar bättre i både kyla och värme. 
 4. Antibakteriellt skydd finns naturligt i merinoull strumpor. Du får helt enkelt ett doftskydd.Pass
 5. Passformen blir mycket bättre då fibrerna i finare än bomull, strumpan kommer sitta mjukt runt foten.

Välj ekologisk merinoull

Tänk på att välja ekologiska strumpor ifall du vill ha dom i merinoull eller vilken annan ull som helst för den delen. För det försigår nämligen väldigt mycket djurplågeri i textilbranschen tyvärr. Priser pressas och arbetet måste gå fortare ute i fabrikerna, och slutligen får djuren lida för detta. Kolla gärna upp vart butikerna köper in deras kläder ifrån. Och välj alltid ekologiskt ifall det finns.

Tvätta merinoull

Visst finns det nackdelar med alla material. Och när det kommer till tvättning blir det lite jobbigare än vanliga bomullsstrumpor. Du bör därför läsa läsa följande råd innan du kör igång din tvättmaskin med ullstrumporna i. Och glöm inte informera resten utav familjen. Kanske kan vara en god idé att skapa en separat tvätt påse med känslig tvätt där hemma. Här kommer nu lite bra tvätttips.

 • Det finns speciellt tvättmedel till ull. Du förstör annars ullens alla bra egenskaper. Det finns nämligen ett naturligt fett i merinoull som försvinner vid användning utav vanligt tvättmedel.
 • Har du ett underställ på skidresan. Då kan det räcka med att hänga ut plagget på vädring. 
 • De flesta tvättmaskiner har ett eget program för ull och handtvätt.
 • Tänk på att inte vrida ur vattnet vid en handtvätt. Ta då hjälp utav en handuk istället för att vrida ur överskott av vatten. Kläder utav ull får heller inte ligga för länge i vatten, och plagget ska även återformas efter tvätt.
 • Kemtvätt kan vara att föredra vid dyrare plagg.

/tvatta-merinoull.jpg

 

Odd Molly strumpor

29 feb 2016

Odd Molly är ett svenskt ägt företag som designar och säljer kläder till kvinnor. Odd Molly designar även accessoarer. Företaget har med sin unika design skapat ett varumärke som även blivit populärt utomlands. Tänkte visa upp lite söta Odd Molly strumpor i detta blogginlägg. Tycker verkligen dom har fått en unik och söt stil på sitt sortiment inom strumpor och knästrumpor.

Sen tycker jag också du ska kolla in deras övriga sortiment som är väldigt brett, du hittar allt ifrån blusar till underkläder. Men för mig är det Odd Molly strumpor som är mest intressant. 

Gulliga och färgglda Odd Molly strumpor

Gillar dom varma färgerna som man ser i Odd Molly strumporna. Detta ihop med en stil som passar den söta lilla tjejen. Vi ser en design med rosetter och söta motiv. 

Vart hittar man Odd Molly kläder?

Har försökt hitta bra butiker som säljer strumpor från Odd Molly men det var lättare sagt en gjort. För det första är det ett väldigt dåligt utbud av strumpor, och det som finns är redan slutsålt. Verkar lite som att Odd Molly har lagt knästrumpor och strumpor på hyllan, får hoppas att dom inte slutar helt med strumpor. Men jag lägger upp lite butiker som har ett stort och bra sortiment utav Odd Molly kläder i vilket fall.

www.miinto.se

ww.Nelly.com

www.zoovillage.com

 

Träningsstrumpor till löpning

30 jan 2016

Tänkte tipsa er om vad man ska tänka på vad det gäller träningsstrumpor. Vad man ska tänka på, och vi ska även kolla ifall det finns roliga och färgglada träningsstrumpor. Dom flesta som utövar någon typ av träning använder oftast vanliga strumpor gjorda bomull, visst funkar det men det har sina nackdelar. Ska du satsa på din träning med nya skor, då kan det vara klokt att hitta ett par bra strumpor också.

Tips på bra träningsstrumpor 

Långa löprundor och maraton är något som påfrästar hårt på både fötter ben och vader. Många löpare får också problem längre fram. Det du kan göra för att minska på slitaget är att springa på mjukare underlag. Använda dig utav bra löparskor och träningsstrumpor. Jag själv springer distanser på 10 km och öppåt varje löprunda, och har haft problem med både fötter och vader. Nuförtiden använder jag kompressionsstrumpor/stödstrumpor varje gång jag är ute och springer, känner stor skillnad kan jag lova. Stödstrumpor har ju fördelen att på ett bra sätt fördela trycket runt fot och vad, vilket gör det lättare för blodet att kretsa runt. 

Fördelar med träningsstrumpor

 • Strumpor som är avsedda för träning innehåller andra material som är mer slitstarka en vanliga bomullsstrumpor.
 • Passformen och uppbyggnaden utav en träningsstrumpor skiljer sig också från vanliga strumpor. de lite dyrare varrianterna har samma funktion som en stödstrumpa, dom underlättar blodtillförseln. Dom är också mer bekväma och sitter format efter foten.
 • Du har material som drar bort fukt, vilket gör att fötterna hålls torrare och du minskar också på svettlukt. Du har säkert märkt hur svettig och äcklig en tunn vanlig bommulsstrumpa kan lukta efter en dag eller ett träningspass. Du minskar även risken för blåsor och skavsår.
 • Träningsstrumpor behöver inte vara så himla dyra heller, visst finns dom i alla prisklasser. Men det får du själv avgöra hur mycket du vill lägga på din träning. Extrem träning som löpning kräver helst lite bättre strumpor gemfört med ifall du ska vara i gymmet.

 /sportamore.pngDen butiken som erbjuder det bästa sortimentet utav träning och sportkläder på nätet är helt klart Sportamore.se. Denna butik har ett stort sortiment utav sportkläder, och vi kan hitta mängder utav sportstrumpor och löparstrumpor från stora och välkända varumärken. Här kan man hitta allt ifrån billiga strumpor inom träning, och även sportstrumpor till elit träning.

Kolla in deras stora sortiment utav träningsstrumpor - Sportamore.se

Lite tips på bra strumpor till olika sorters träning

Reebook - Crossfit - 169 kr Hittar du hos Sportamore.se

Först tänkte jag visa upp en lite dyrare variant som har både vrist och ankelstöd. Den är också utvecklad för att hålla sig torr och förhindra fukt. Du har också dämpning på häl och tå, samt en del andra bra egenskaper. Denna strumpa har också en riktigt cool design där man kan se ett skelett. Denna strumpan är lämplig för er som utövar lite tuffare träning.

/4056562278612_001_8901497d39e14db9873b800aab13ca75.jpg

Löparstrumpor till eliten - Nike Elite Run - 399 kr

Detta är löparstrumpor till den som är ute och springer långa sträckor eller kanske maraton, samt till den som tar löpningen på allvar. Detta är löparstrumpor som erbjuder det bästa inom kompressionsteknologi, svettabsorbering, stöd och dämpning. Nike har också här använt sig utav snygga färger i ljusgrönt och grått. En perfekt present att ge bort till någon som älskar löpning. Bra strumpor är lika viktigt som bra skor när det kommer till träning.

Finns att köpa hos Sportamore.se

/strumpor-till-lopning.jpg

Snygga ankel strumpor för träning

Har sett en mängd snygga och färgglada ankelstrumpor som passar utmärkt till sport och träning. Kanske du är ute efter ett par snygga träningsstrumpor att ha på gymmet? 

Dessa strumpor från Nike finns hos Sportamore.se - kostar 119 kr

/ankel-traningsstrumpa.jpg

 

Roliga strumpor hos Coolstuff.se

21 nov 2015

Roliga strumpor med coola motiv

Ibland kan det vara svårt att komma på något bra att ge bort i present. Många gånger blir också sakerna oanvända, något som vi ska undvika när vi köper in våra presenter tycker jag. Satt och letade efter roliga prylar på Coolstuff idag, och hittade mängder utav coola saker, och det var på denna sajten jag hitta dessa roliga strumpor med välkända motiv från storfilmer.

Strumpor som sticker ut 

Det fanns ett paket med med roliga strumpor hos Coolstuff som jag fastnade för direkt. Ett paket med fyra stycken par strumpor med välkända filmstjärnor. Vi kan i detta paketet hitta några utav tidernas största filmstjärnor. Har inte skrivit ut dess riktiga namn, men du kan säkert lista ut vilka dom är ändå? Dessa strumpor finns både i herr och dam storlek. 

 • The Sockfather
 • Karate Feet
 • Mambo
 • Toeminator

Kanske en rolig present till den som älskar film och kändisar? Eller varför inte bara ge bort dem till någon som bara älskar roliga strumpor! 

Du kan köpa dina Badass strumpor hos Coolstuff.se

/strumpor-med-motiv.jpg

Sushistrumpor 

Ifall detta är strumpor eller rent utav ett konstverk låter jag vara osagt, men jag kan garantera dig en rolig och färgglad strumplåda, det kommer bli ett rent nöje att dra på sig strumporna på morgonen hädanefter. Dessa strumpor är så otroligt likt sushi, att jag nästan vill äta upp dom, Detta måste vara dom roligaste strumporna jag sett på länge. Nu tycker jag att du ska kasta dina risiga strumpor och köpa dig ett par utav dessa surpercoola strumpor, med sushi design. Blir dom dom sen skitiga så är det ingefära, Ingenfara ifall du inte hängde med på ordvitsen. Du kan i detta sushi paket hitta maträtter som bläckfisk, lax, räka, tonfisk mm. 

Du hittar dessa strumpor i en one size, och då passar dom fötter i storleken 35-43, dom ska dock maskintvättas i 40 grader, man kan idag sänka temperaturen vid tvätt, då maskiner och tvättmedel blivit mycket mer effektiva. Du ser sushi bittarna när dem är ihoprullade.

Du hitttar dom roliga strumporna hos Coolstuff.se

 /sushistrumpor.jpg

Present till Pappa

Letar du efter en rolig present till pappa? då vill jag tipsa om dessa roliga strumpor hos Coolstuff.se. ett par strumpor som kommer värma fötterna istället för strupen. Ett bra tips är att även köpa en fin whiskey till din pappa. Och tillsammans med dessa strumpor blir det en rolig kombo. Dock bör din pappa gilla whiskey, annars försvinner allt det roliga i denna present.

Whiskey strumpor hos Coolstuff

/whiskey-strumpor-till-pappa.jpg

Tycker dessa strumpor är riktigt snygga och stilrena, passar perfekt till pappan som gillar att klä sig med stil. Strumporna finns i blandade färger och med snygga motiv. Färgerna som finns är lila, gröna, röda, blåa och svarta. Någon färg kommer säkert passa utmärkt till din pappa. 

/roliga-strumpor-fran-coolstuff.jpg

 

Tåstrumpor

15 okt 2015

Vad kan man köpa ifall man vill ha något roligare en ett par färgglada strumpor? Jo nu ska vi kolla in ett nytt roligt fenomen som heter tåstrumpor. Vanliga strumpor kan lätt glida åt sidan och lägga sig dumt, och det problemet slipper du med tåstrumpor. Varje tå får sin egen frihet, och du får en bättre balans. Sen tycker jag att strumporna är gulliga och roliga att titta på, det får dig att sticka ut från mängden, något som jag tycker man ska göra i sitt klädval.

Hitta rätt tåstrumpor

Att tillverka ett par tåstrumpor kan vara lite krångligare en ett par vanliga som du säkert förstår. Och ifall du vill ha ett par som sitter skönt så får du nog köpa ett par lite dyrare tåstrumpor för att bli nöjd. Har sätt och provat de lite billigare själv, och passformen är usel. Ofta är alla tårna lika stora på de billiga, så du får inte in stortån i strumpan. Och sen finns det tåstrumpor med dåliga sömmar som ligger och trycker på, obekväma helt enkelt. 

Vart ska jag hitta bra tåstrumpor?

Har kollat efter lite tåstrumpor på nätet och det finns inte så mycket att hitta. Men jag har iallafall hittat några varianter som jag hade tänkt och visa upp. Det blir en samling utav tåstrumpor som är gulliga sköna och uppfyller de krav som en korrekt tåstrumpa bör ha för att bli godkänd!

Fördelar med tåstrumpor?

Ja nu kanske ni tycker jag är lite lustig med att börja skriva om fördelar. Men som jag skrev tidigare så får alla tår sin frihet, vilket gör att risken för svett minskar, vilket gör att du minskar risken för fotsvamp. Du får också bättre balans och blodcirkulationen blir mycket bättre utav använding utav tåstrumpor. Men om du har problem med blodcirkulationen så ska du givetvis istället använda stödstrumpor. Många har fötter där tårna ligger och gnider mot varrandra under dagen när dom går runt, vilket medför skavsår. Då är det bra ifall du provar att använda tåstrumpor och får tyget emellan som ett skavskydd. Men nu ska vi inte skriva mer om detta, här kommer nu istället lite roliga förslag på roliga tåstrumpor.

Tåstrumpor med polka färger

Ett par tåstrumpor som går i färgerna vitt och rosa, verkligen hur söta som helst, ett par strumpor som jag verkligen kommer gå hem hos killarna. Vilken kille skulle inte gilla detta liksom. Tåstrumporna kommer från Amazing Care och är tillverkade utav 72 % kammad bomull och här har du ingen tåsöm, du får en strumpa som sitter bra helt enkelt. Dessa tåstrumpor hittar du hos Minfot.se

tåstrumpor

Svarta Tåstrumpor

Till er som inte vill ha något färgglatt så kommer här nu en svart modell som sitter lika bra som de andra. Passar även bättre till er killar som vill testa på tåstrumpor, och då kanske inte vill ha polkarosa. Finns hos Minfot.se

/tastrumpor-i-svart.jpg

Roliga tåstrumpor i grönt

En tåstrumpa samma som den i polkarosa, fast denna går i grönt istället. Även denna en snygg och lite mer diskret variant för er som inte vill gå runt i rosa. Finns att köpa hos Minfot.se

/roliga-tastrumpor.jpg

 

Ullstrumpor på nätet

7 okt 2015

Tänkte i detta blogg inlägget sätta min in lite i vart man kan hitta ullstrumpor på nätet. Kände att detta var något som jag behöver nu när vintern närmare sig, blir så lätt frusen om mina fötter. Tänkte att ett par ullstrumpor är ju inte fel isåfall. Tänk dig själv en varm kopp té och några goda mackor, lite tända ljus ihop med ett par mysiga ullstrumpor.

Vart hittar man ullstrumpor på nätet då?

Just nu har jag inte ett enda par ullstrumpor i min byrålåda, och jag tänkte därför scanna av alla butiker på nätet och leta fram dom bästa ullstrumporna. Och sen ska även jag berätta vilken som blir min favorit. Tänkte först att det enbart skulle finnas tjocka tråkiga gamla ullstrumpor som man alltid fick från mormor. Men det har hänt en del ser jag nu! Vi kan hitta både tjocka och lite tunnare varianter. Hittar mängder utav roliga och färgglada sorter, vill absolut inte ha några gråa tråkiga.

Fördelen med ullstrumpor?

Finns många anledningar till detta. Ull är ett material som är naturligt och har en mängd bra egenskaper som jag nu ska berätta om. Ull som material är ju väldigt ihåligt och krulligt, vilket gör att luften stannar i materialet och bildar en isolering. Ull är också bra till att motverka dålig lukt, då syntets material börjar lukta illa mycket fortare. Detta är en egenskap man vill ha i underkläder och strumpor. Ullstrumpor kan även ta åt sig fukt och ändå kännas torra, och i samma veva lägga sig som ett isolerande lager, precis som en våtdräkt. 

Nackdel med ullen

Det finns mycket bra att berätta om varför du ska köpa ullstrumpor, men tänkte nu berätta lite om nackdelen. Kanske du ångrar dig och beställer ett par bomullstrumpor istället. Den största nackdelen är att den lite grövre typen av ull kan klia lite, och är detta ett problem så finns det en finare kvalite utav ull och den heter merinoull.

/ullstrumpor-pa-natet.jpg

Min favorit bland de ullstrumpor på nätet blev denna. En strumpa från det svenska företaget Happy Socks. Tycker strumpan har fina färger och samtidigt inte den mest roliga, bra om man inte vill sticka ut för mycket. Sen ser den ju riktigt mysig ut också. Denna typen av ullstrumpa finns i lite olika färger, du hittar den i röd, blå och gul/grön. Du köper den hos Uppercut.se

 /varma-ullstrumpor.jpg

Här kommer en billigare variant utav ullstrumpa, men du ska inte förskta denna. Här har du ett par ullstrumpor som kommer hålla dig varm när kylan kryper närmare. Lite svårt att se på bilden vilka färger det är, men det är mörkgrå och ljusgrå, inte svart som jag själv först trodde. Kanske inte den roliaste modellen, men den ska göra sitt jobb. Dessa ullstrumpor kommer ifrån Tuxer och finns både till dam och herr. Finns att köpa hos Uppercut.se

Stödstrumpor till gravida

20 sep 2015

Tänkte genom detta blogg inlägg berätta varför man bör använda stödstrumpor när man är gravid. Och vi ska även kolla på vilka olika sorter det finns ute i butikerna. Många unga tjejer missar att använda stödstrumpor under sin gravida tid, något som är synd då det finns hjälp mot de smärtor och svullnader som kan uppstå i slutet av en graviditet. 

Fördelarna med stödstrumpor är många, men nackdelen är ju priset. Men var inte snål mot dig själv och din hälsa! För du kommer slippa smärtor och åderbråck. Sen finns det mängder utav billiga varrianter ute i butikerna. Ifall dessa fungerar eller inte låter jag vara osagt. Dock ser man att de bästa butikerna inte säljer de billiga varrianterna, kanske för att dom inte uppfyller kraven som en stödstrumpa bör ha för att fungera på bästa sätt.

Varför får man åderbråck?

Åderbråck uppkommer då inte blodet cirkulerar genom kroppen på ett bra sätt. Den vanligaste orsaken till åderbråck är svullna ben och fötter. Men du kan även få åderbråck för att du är gravid, då cirkulationen fungerar sämre och blodets väg hindras, detta resulterar i att åderbråck framträder på benen. 

Andra orsaker är ifall du sitter väldigt mycket stilla på ditt arbete. Du kanske sitter på att kontor hela dagen. Ett annat yrke där problem uppkommer är hos frisörer, ett yrke där du står upp hela dagen. Även långa flygresor gör att ben och fötter svullnar upp. Tänk på att ställa dig upp och gå runt lite på planet för att få igång cirkulationen. 

10 Tips för att slippa svullnad när du är gravid

Stödstrumpbyxor och stödstrumpor till gravida är ett hjälpmedel och inte något magiskt som kommer lösa alla problem i världen. Därför tänkte jag nu berätta om lite andra saker man kan göra för att bli av med svullnader och smärtor.

 1. Stödstrumpor eller stödstrumpbyxor
 2. Kallvatten fotbad
 3. Lägg en kudde under fötterna när du ska sova, detta för att det samlas mycket vätska och blod nere i benen som får det svårt att transportera sig tillbaka, du underlättar cirkulationen genom att bulla upp med lite kuddar under fötterna och benen.
 4. Rör på dig! gå gärna en lång promenad varje dag. Träning är något som alltid hjälper.
 5. Undvik åtsittande plagg
 6. Drick mycket vätska, dock ska man ju inte överdriva vätskeintaget. Utan drick måttligt.
 7. Håll upp dina händer och knyt ihop fingrarna och kläm åt, ha gärna någon boll att klämma ihop. Vicka också med tårna och dina vrister.
 8. Be din partner massera ben och fötter för att få igång blodflödet.
 9. Drick citronvatten och skär ned på saltet, använd gärna örtsalt då det binder vätska sämre.
 10. Lättare konditionsträning som vattengympa och simning.

 Stödstrumpor till gravida

Happy Socks comouflage

1 feb 2015

Nu har Happy Socks släppt en ny häftig kollektion med comouflage som tema. Tycker verkligen strumporna är hur coola som helst och här ser vi två stycken stilar. En grön klassisk variant och den andra varianten med sand comouflage. Kul att se detta tema ihop med lite färgglada färger, Happy socks har fått till det igen!

Klicka här för att hitta strumporna

/happy-socks-camouflage.jpg

Roliga strumpor fyller 2 år

16 dec 2014

Kände jag var tvungen att skriva ett inlägg idag nu när min blogg roliga strumpor fyller 2 år! Åren rinner på och det kommer ju hela tiden färgglada strumpor att skriva om, kanske därför man är strumpgalen och alldrig får nog av alla dessa strumpor. Nu blir det inget firande med tårta och ljus denna dagen, men jag tänkte lägga upp några nya favoriter bland de strumporna som jag spanat in nu det sista. 

Björn Borg strumpor nya favoriten

Den nya kollektionen från Björn Borg är över förväntan, och jag kan bara säga att deras nya produkter i sin helhet är riktigt snygga. Tänkte visa några av Björn Borgs nya strumpor här idag, man vill ju visa upp riktigt snygga saker nu när sidan fyller år!

Topp 5 Björn Borg strumpor

Etta på Listan över Björn Borgs strumpor blir denna rutiga varrianten som går i rött. Tycker den passar in bra nu när det är jul. Men sen kan man ju självklart använda dom på årets alla dagar. Kollade runt i olika butiker på nätet som sålde Björn Borg strumpor och kom fram till att det bästa utbudet var hos dem själva, de andra återförsäljarna hade inte samma utbud.

Björn borg strumpor hittar du här www.bobbyharper.se/

 

 

/bjorn-borg-strumpor.jpg/bla-strumpor.jpg

 

 

 

 /bjorn-borg.jpg/coola-strumpor-randiga.jpg/randiga-strumpor-roda.jpg

Årets julklapp 2014 ?

7 dec 2014

Vi kollar in årets julklapp 2014...

Julen kryper sig allt närmare och äntligen snart är det julafton! Satt idag och tänkte på vad som skulle bli årets julklapp 2014, skulle det kanske bli ett par varma goa strumpor inför julens kalla dagar? Nej det blev det ju inte denna gången. Jag tänkte det ändå kunde vara roligt att skriva ut vad som blev årets julklapp för år 2014. Detta årets vinnare blir aktivitetsarmbandet !!! Jaha? Inget som jag själv skulle vilja ha, skulle hellre tagit ett par färgglada strumpor från Happy socks coola sortiment, sen är jag ju en strumptokig kille också.

Vilket år blev strumpor årets julklapp?

Strumptokig som jag är blev jag nu fundersam och började googla runt efter svaret på frågan som bubblade i mitt huvud, när fick alla barnen strumpor som julklapp? Eller var detta kanske inte något som barn hade med på sin önskelista. Jag började leta upp efter gamla listor på årets julklapp, och hittade en gammal lista som går 26 år bakåt i tiden, och till min förvåning så var det inga strumpor med på den heller! Men jag hoppas och tror att årets julklapp 2015 blir ett par färgglada strumpor.

 /arets-julklapp-2014.jpg

Dessa armbanden finns hos Coolstuff.se

Här kommer mina julklappstips till er strumptokiga istället!

Ovanstående tips till julklapp passar bra till alla dom som nu vill träna och hålla igång nu under 2015. Jag själv hade mer tänkt att sitta inne i värmen och njuta av god mat och tv underhållning och såklart familj och vänner. Jag har faktiskt hittat tre stycken julklappar som kommer bli årets julklapp 2014 enligt redaktionen på roliga strumpor! Här kommer mina coola förslag!

1. Nu sätter jag upp en lista utan inbördesordning, jag tycker alla är riktigt bra att ge bort i julklapp. Men nummer ett får bli converse strumpor, detta för att dom sticker ut från mängden och är riktigt tuffa! Färgglada och har en design som liknar den ursnygga converseskon. Såg också att denna strumpan ligger etta på coolstuffs topplista, så man kan ju säga att detta också är en vinnare av årets julklapp 2014!

Du hittar converse strumporna hos Coolstuff.se

 /arets-julklapp-converse-strumpor.jpg

 2. Då kommer nästa roliga julklappstips som jag tror kan passa bra under granen. Detta en julklapp till mamma, syster eller till din kära flickvän. Sen självklart kan även vi killar använda dessa varma goa inntofflor som värms upp i mikron. Namnet på dessa tofflor är Slippies.

Dessa mysiga tofflor hittar du hos Coolstuff.se

 /julklapp-tofflor.jpg

3. Mitt sista tips på julklappar kommer att vara två stycken presentboxor med färgglada strumpor från happy socks. Detta är vad som står nummer 1 på min egen önskelista till tomten eller vem som nu kommer att överraska mig, kanske blir att jag själv får beställa hem dom, vem vet! 

Presentboxarna med Happy socks hittar du hos Bobbyharper.se. Hittade även en hel del andra trevliga saker på denna sidan.

 /julklappar-happy-socks-2014.jpg

 

 

 

Julklapp till pappa och mamma

26 nov 2014

Sitter du och funderar på vad du ska köpa för julklapp till pappa och mamma iår? Då kommer jag med ett litet roligt förslag som dina föräldrar kommer att bli glada för! Hittade fina presentboxar med strumpor från populära Happy socks. Det ligger 4 st i varje presentbox i olika motiv och färger. Den ena boxen har lite mer diskreta färger som går i blått, medans den andra har vackra regnbågsfärger. En perfekt julklapp till alla strumpälskare! Och till de föräldrar som går runt med tråkiga strumpor och behöver lite mer färg på fötterna. Happy socks är också ett strumpmärke som håller hög kvalité och med en passform som slår det mesta på strumpmarknaden! 

Du hittar dessa fina presentboxar i denna butiken.

/julklapp-till-mamma-och-pappa.jpg

 

 

Stålmannen strumpor

7 jun 2014

Stålmannen strumpor med röd mantel!

I början såg vi mest bara en massa vita och svarta tråkiga tubsockar. Sen började det komma mängder utav roliga och färgglada strumpor. Och idag använder allt fler människor strumpor med roliga motiv och tokiga färger, detta för att mer skaffa sig en egen stil på sig själv. Men om du känner att du inte längre kan hitta något riktigt extremt som får dig att synas, då kan jag nu tipsa er om dessa super coola strumpor med mantel! Här kommer årets nyhet Stålmannen strumpor med snygg läcker röd mantel som sveper i vinden när du är ute och går på gatorna. För er som skulle vara tuffa nog att bära runt på dessa strumpor. 

Knästrumpor till stålkvinnan

Nu finns det även knästrumpor med mantel som kanske kan få er att lyfta till nya höjder. Dessa roliga klädesplagg är ett perfekt altenativ att ha till maskeraden eller till partyt. Eller du kanske till och med har modet att flyga till jobbet i dessa knästrumpor och chocka chefen. 

Stålmannen knästrumpor hittade jag här.

Ankelstrumpor med stålmannen fann jag på denna sidan.

Stålmannen strumpor med mantel hitta jag här.

/stalmannen-strumpor.jpg

 

Äntligen vår!

6 maj 2014

Nu äntligen har våren kommit och det har blivit dags att kolla vad det har kommit för roliga nyheter inom strumpor. För er som inte använder ankelstrumpor säger jag bara att det borde ni verkligen göra, bara för att det helt enkelt är snyggt med vita ankelstrumpor ihop med ett par vita sneakers eller låga converse. Det finns ju självklart ankelstrumpor i fler fina färger som passar nu till våren. 

Hos Strumpgalen.se kan du köpa ett tre pack vita ankelstrumpor för endast 59 kr - 

3 pack vita ankelstrumpor

/vita-ankelstrumpor.jpg

Har även lite andra nyheter som jag tycker skulle passa bra att bära nu i vår och sommar. Lite blandade häftiga färger som får dig att stika ut lite extra nu till våren. Dessa strumporna hittade jag hos Bobbyharper.se 

/varnyheter.jpg

 

 

 

 

 

 

 

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)