Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Falke strumpor

Lyxiga Falke strumpor

Är du ute efter ett par riktigt lyxiga strumpor. Då kan jag råda dig att köpa ett par Falke strumpor. Falke har tillverkat strumpor ända sedan år 1895, och grundades utav Franz Falke-Rohen. Och idag drivs företaget i den fjärde generationen Falke. Nu över 100 år senare, är Falke strumpor ett utav världens mest omtyckta strumpmärke. En strumpa som tillverkas i mycket fina tyger av högsta kvallité, och med en passform som slår det mesta inom strumpor, och jag kan lova att du kommer bli nöjd. Falke strumpor har under åren sammarbetat med stora aktörer som Paul Smith, Boss, Armani och Christian Dior. 

Falke tillverkar även strumpbyxor, leggings och tights. Även här ser vi samma kvavité med riktigt stilfulla produkter. Även här ser vi fantastiska meterial till bra priser, har du inte provat Falke strumpbyxor än? Kanske det är något du borde prova. Priserna på Falke kan upplevas som höga, men vill man ha strumpbyxor och strumpor med bra kvallité, då får man betala för den helt enkelt.

Vart kan jag köpa ett par Falke strumpor?

Strumpor från Falke finns att hitta i många butiker. Men jag listar upp några av dem butikerna som jag tycker är riktigt bra här nedanför. Och glöm inte att det är skillnad på strumpor och strumpor!

Strumpgalen.se

Heppo.se

Nelly.com

Smartguy.se Här finns strumpor inom träning från Falke till herr. 

 

 

 

22 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)