Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Knästrumpor på nätet

Här kollar vi in butiker som säljer knästrumpor på nätet. Vi ska berätta vart du hittar snygga knästrumpor till både vardag och fest. Det finns också en hel del olika typer av knästrumpor. En del går över knäna, och vissa  slutar under, och alla finns i olika tjocklekar. Sen finns det färgglada varianter, och de som är lite mer traditionella, tänker då på svarta, vita och gråa färger. Men här kommer du kunna hitta en massa tuffa nyheter som kommer. Vi ska visa er både långa och korta knästrumpor och en massa färgglada med ränder och prickar. Här hittar du knästrumpor till både barn och dam.

Smartgirl.se och Bobby Harper är de butiker som har det största utbudet av knästrumpor på nätet. Därför har jag dom längst upp på min lista, sen har dom ju även den fria frakten. För övrikt är det rätt så tomt med bra butiker som har stora sortiment utav knästrumpor konstigt nog.

Butiker med knästrumpor på nätet

             Butik                        Frakt                 Leverans

 bobby-harper.png Fri frakt !

1-2 dagar

 Strumpbutiken
 images.jpg Fri frakt ! 1-2 dagar  butik-strumpor-online.jpg
 Sockar online 25 kr 1-3 dagar  Strumpbutik
 uppercut-logo.gif Fri frakt ! 1-2 dagar  butik-strumpor-online.jpg
 nelly.jpg

39 kr 

2-4 dagar  Strumpbutiken

 knastrumpor-pa-natet.jpg

Riktigt tuffa överknästrumpor från VOGUE. Ett par knästrumpor som nu är en riktig kändistrend. Dessa används utav Selena Gomez och Ashley Tisdale. Ett bra alternativ ifall du vill slippa gå runt i klumpiga stövlar till din klänning. Knästrumporna är gjorda i bomull och finns som gråa och svarta.

Nelly.com 129 kr.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)