Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Löpartights till vår och sommar

Hitta rätt löpartights

Det är roligt att ha på sig ett par snygga löpartights när man ska ge sig ut på en löprunda. Men sen är det också lite saker du ska tänka på innan du köper dig ett par. Du måste välja ett par löpartights som passar din löpstil och din kropp. Det som styr valet här är när på året du ska springa, dem som funkar bra på vintern kommer vara lite för varma sen till vår och sommar. Om du ska springa året runt kommer behöva flera löpartights på hyllan. Sen finns det också löparbyxor som skiljer sig från tightsen. Dessa är bra att ha vid korta löpturer och passar bra i ett fitnesscenter, men ska inte användas ifall du springer längre sträckor. Dock blandar många ihop dessa två helt olika träningsbyxor. Man ska inte utesluta löparbyxor från all träning, men ifall du tar din löpträning på allvar? då tycker jag att löpartights är det självklara valet.Täkte vissa upp lite träningsbyxor som uppfyller kraven och samtidigt är snygga att springa i.

Löpartights dam

Här ser du sex stycken riktigt snygga och bra löpartights till dam. Detta året ser vi mycket vågade färger ute i löparspåret. Alla dessa tightsen absorberar bort svetten och behåller värmen inne i byxan utan att du svettas. Tänk på att risken är stor för skador när muskeln är kall, det är därför man vill ha värme innanför tightsen.

Finns hos Nelly.com

lopartights.jpg

Löpartights Herr

Tänkte också visa upp sex stycken löpartights inom herr modet. Till herr ser vi också detta året att modet blir svart och lite grått ihop med blått. 

Löpartights herr hos Nelly.com

lopartights-herr.jpg

19 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)