Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Odd Molly strumpor

Odd Molly är ett svenskt ägt företag som designar och säljer kläder till kvinnor. Odd Molly designar även accessoarer. Företaget har med sin unika design skapat ett varumärke som även blivit populärt utomlands. Tänkte visa upp lite söta Odd Molly strumpor i detta blogginlägg. Tycker verkligen dom har fått en unik och söt stil på sitt sortiment inom strumpor och knästrumpor.

Sen tycker jag också du ska kolla in deras övriga sortiment som är väldigt brett, du hittar allt ifrån blusar till underkläder. Men för mig är det Odd Molly strumpor som är mest intressant. 

Gulliga och färgglda Odd Molly strumpor

Gillar dom varma färgerna som man ser i Odd Molly strumporna. Detta ihop med en stil som passar den söta lilla tjejen. Vi ser en design med rosetter och söta motiv. 

Vart hittar man Odd Molly kläder?

Har försökt hitta bra butiker som säljer strumpor från Odd Molly men det var lättare sagt en gjort. För det första är det ett väldigt dåligt utbud av strumpor, och det som finns är redan slutsålt. Verkar lite som att Odd Molly har lagt knästrumpor och strumpor på hyllan, får hoppas att dom inte slutar helt med strumpor. Men jag lägger upp lite butiker som har ett stort och bra sortiment utav Odd Molly kläder i vilket fall.

www.miinto.se

ww.Nelly.com

www.zoovillage.com

 

29 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)