Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Roliga strumpor hos Coolstuff.se

Roliga strumpor med coola motiv

Ibland kan det vara svårt att komma på något bra att ge bort i present. Många gånger blir också sakerna oanvända, något som vi ska undvika när vi köper in våra presenter tycker jag. Satt och letade efter roliga prylar på Coolstuff idag, och hittade mängder utav coola saker, och det var på denna sajten jag hitta dessa roliga strumpor med välkända motiv från storfilmer.

Strumpor som sticker ut 

Det fanns ett paket med med roliga strumpor hos Coolstuff som jag fastnade för direkt. Ett paket med fyra stycken par strumpor med välkända filmstjärnor. Vi kan i detta paketet hitta några utav tidernas största filmstjärnor. Har inte skrivit ut dess riktiga namn, men du kan säkert lista ut vilka dom är ändå? Dessa strumpor finns både i herr och dam storlek. 

  • The Sockfather
  • Karate Feet
  • Mambo
  • Toeminator

Kanske en rolig present till den som älskar film och kändisar? Eller varför inte bara ge bort dem till någon som bara älskar roliga strumpor! 

Du kan köpa dina Badass strumpor hos Coolstuff.se

/strumpor-med-motiv.jpg

Sushistrumpor 

Ifall detta är strumpor eller rent utav ett konstverk låter jag vara osagt, men jag kan garantera dig en rolig och färgglad strumplåda, det kommer bli ett rent nöje att dra på sig strumporna på morgonen hädanefter. Dessa strumpor är så otroligt likt sushi, att jag nästan vill äta upp dom, Detta måste vara dom roligaste strumporna jag sett på länge. Nu tycker jag att du ska kasta dina risiga strumpor och köpa dig ett par utav dessa surpercoola strumpor, med sushi design. Blir dom dom sen skitiga så är det ingefära, Ingenfara ifall du inte hängde med på ordvitsen. Du kan i detta sushi paket hitta maträtter som bläckfisk, lax, räka, tonfisk mm. 

Du hittar dessa strumpor i en one size, och då passar dom fötter i storleken 35-43, dom ska dock maskintvättas i 40 grader, man kan idag sänka temperaturen vid tvätt, då maskiner och tvättmedel blivit mycket mer effektiva. Du ser sushi bittarna när dem är ihoprullade.

Du hitttar dom roliga strumporna hos Coolstuff.se

 /sushistrumpor.jpg

Present till Pappa

Letar du efter en rolig present till pappa? då vill jag tipsa om dessa roliga strumpor hos Coolstuff.se. ett par strumpor som kommer värma fötterna istället för strupen. Ett bra tips är att även köpa en fin whiskey till din pappa. Och tillsammans med dessa strumpor blir det en rolig kombo. Dock bör din pappa gilla whiskey, annars försvinner allt det roliga i denna present.

Whiskey strumpor hos Coolstuff

/whiskey-strumpor-till-pappa.jpg

Tycker dessa strumpor är riktigt snygga och stilrena, passar perfekt till pappan som gillar att klä sig med stil. Strumporna finns i blandade färger och med snygga motiv. Färgerna som finns är lila, gröna, röda, blåa och svarta. Någon färg kommer säkert passa utmärkt till din pappa. 

/roliga-strumpor-fran-coolstuff.jpg

 

21 nov 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)