Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Roliga stödstrumpor

Nu ska vi leta upp lite roliga stödstrumpor på nätet. Detta är något som i mångas ögon kanske är något helt nytt, många kan bara se apotekets tråkiga stödstrumpor framför sig. Men nu måste ni tänka om och klä er i lite mer färgglada och tuffa stödstrumpor. För jag själv vill ha pigga fötter, men jag vill inte ha ett par hudfärgade, det måste vara ett par roliga stödstrumpor med tuffa färger. Förstår inte varför så många unga människor har missat detta med stödstrumpor. Läs gärna på delen om stödstrumpor ifall du vill få reda på alla fantastiska fördelar som denna typ av strumpa kan göra för dig. På denna topplistan kommer det finnas både enfärgade och sen de stödstrumpor med lite mer mönster i. Hoppas du kommer gilla denna listan, och kanske någon utav dessa roliga stödstrumpor kan passa dig.

Tuffa och roliga stödstrumpor topplistan!

roliga-stodstrumpor.jpg

Stödstrumpa nummer 1

Jag har nu plockat ihop fem stycken riktigt tuffa och roliga stödstrumpor som jag hoppas att ni kommer gilla, ja för det finns inte så mycket mer att hitta. Swedish Supporters är ett svenskt företag som har riktigt roliga stödstrumpor enligt mig. Och min personliga favorit är Brit - Chic Pink. Stödstrumpan går i färgerna rosa / vitt och grått. Med ett snyggt rutmönster eller schackmönster som många kallar det. Denna stödstrumpa har en medelhård kompression på 15 - 20 mmHg. Finns hos www.butik21.se och kostar 149 kr. 

 

 

rolig-stodstrumpa.jpg

Här har stödstrumpan som tar plats nummer 2. Även denna kommer från Swedish supporters och denna heter Purple Chess. En tuff och fräsch stödstrumpa med färgerna lila och vitt. Detta är också en av få bland de roliga stödstrumpor med hård kompression, trycket på dessa stödstrumpor är 20 - 30 mmHg. Denna hittar du också hos www.butik21.se och denna kostar 149 kr.

 

 

 

 

tuffa-stodstrumpor.jpg

 

På plats tre har vi en marinblå stödstrumpa med vita stjärnor. Denna strumpan är från Doktorn rekommenderar. Finns i storlek 37 - 42. Stödstrumpan har en mild kompression som passar till er med lättare svullnad och smärta i fötter och ben, ett utmärkt alternativ till denna långa flygresan eller till dig med det stillasittande arbetet. Dessa roliga stödstrumporna förebygger svullnad, åderbråck och trötthet. Du hittar den hos www.bobbyharper.se och priset är 129 kr och frakten är gratis.

 

 

 

 

Då har vi kommit till plats 4 bland våra roliga stödstrumpor, och här hittar vi en hel del tuffa enfärgade stödstrumpor i en massa läckra färger. Vi ser färger som turkos, lime, rosa, lila och röd. Och naturligtvis finns det även ett par i svart, men är det så roligt? Finns hos www.bobbyharper.se och kostar 139 kr med fri frakt och finns i storlekarna 37 - 42. Finns till både herr och dam. 

fargglada-stodstrumpor.jpg


stodstrumpor-randiga.jpg

Tänkte på min femte plats ha en randig stödstrumpa för att bryta upp lite mot de andra roliga stödstrumporna. Jag själv gillar mest stödstrumpor med rutmönster. Men ett par randiga stödstrumpor är inte dumt det heller faktiskt. Och jag har hittat en stödstrumpa som jag verkligen gillar för att den är rolig fast ändå rätt så diskret med naturliga färger. Passar dig som har lättare problem i fötterna och vill motverka svullnad och åderbråck, även perfekt till flyg och bilresor. Finnns hos www.butik21.se och kostar 129 kr. Finns dock bara i storlek 34 - 36.

 

9 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)