Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Roliga strumpor fyller 2 år

Kände jag var tvungen att skriva ett inlägg idag nu när min blogg roliga strumpor fyller 2 år! Åren rinner på och det kommer ju hela tiden färgglada strumpor att skriva om, kanske därför man är strumpgalen och alldrig får nog av alla dessa strumpor. Nu blir det inget firande med tårta och ljus denna dagen, men jag tänkte lägga upp några nya favoriter bland de strumporna som jag spanat in nu det sista. 

Björn Borg strumpor nya favoriten

Den nya kollektionen från Björn Borg är över förväntan, och jag kan bara säga att deras nya produkter i sin helhet är riktigt snygga. Tänkte visa några av Björn Borgs nya strumpor här idag, man vill ju visa upp riktigt snygga saker nu när sidan fyller år!

Topp 5 Björn Borg strumpor

Etta på Listan över Björn Borgs strumpor blir denna rutiga varrianten som går i rött. Tycker den passar in bra nu när det är jul. Men sen kan man ju självklart använda dom på årets alla dagar. Kollade runt i olika butiker på nätet som sålde Björn Borg strumpor och kom fram till att det bästa utbudet var hos dem själva, de andra återförsäljarna hade inte samma utbud.

Björn borg strumpor hittar du här www.bobbyharper.se/

 

 

/bjorn-borg-strumpor.jpg/bla-strumpor.jpg

 

 

 

 /bjorn-borg.jpg/coola-strumpor-randiga.jpg/randiga-strumpor-roda.jpg

16 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)