Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Stay-ups

För många är nog stay-ups något man förknippar med sexigt och stimulerande för kvinnor att bära, och visst är det snyggt med ett par stay-ups när man vill klä upp sig. Det finns stay-ups för alla tillfällen, och nu ska vi kolla in lite olika varrianter och tipsa om de butiker som har bra utbud med sexiga stay-ups, de lite mer diskreta och en del hudfärgade. Skillnaden mellan ett par strumpbyxor och stay-ups är att strumpbyxor går ända upp till midjan som ett par vanliga byxor, ett par stay-ups slutar uppe vid låren och hålls uppe med hjälp av resårband med en silikonhinna på insidan som ska hjälpa mot att dem glider ner. Många kan dock blanda ihop stockings med stay-ups, dessa två ser relativt lika ut. Skillnaden är att stockings hålls uppe med hjälp av höfthållare. 

Butiker med Stay-ups på nätet

Jag har valt ut tre stycken butiker som jag tycker har ett bra utbud på just Stay-ups och strumpbyxor. Jag tänker ge lite olika förslag på butiker beroende på ändamål. Ska tipsa er om var ni kan hitta diskreta, sexiga, och dem som är hudfärgade. Sen har jag även plockat fram en bra butik som säljer lite mer porriga stay-ups. Tror nog att jag fått med allt som behövs nu.


stay-ups.jpg           butik-strumpor-online.jpg

www.nelly.com har över 100 st snygga strumpbyxor och stay-ups i butik. Här hittar du både diskreta, sexiga och hudfärgade stay-ups. Bra priser, snabba leveranser och ett stort utbud gör denna butik till en utav min favoriter.

stay-ups-och-strumpbyxor.jpg    butik-strumpor-online.jpg

Hos www.Bubbleroom.se hittar du ett stort utbud av häftiga strumpbyxor, även många strumpbyxor som liknar stay-ups. Klart värt att kolla in butiken.

sexiga-strumpbyxor.gif                   butik-strumpor-online.jpg  

Här har du butiken med ett stort sortiment utav väldigt sexiga strumpbyxor och stay-ups som sätter lite extra krydda på kvällen. Majsan´s har för övrigt mängder utav sexiga underkläder. Billiga priser och snabba leveranser hittar du i denna butik.

12 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)