Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Stödstrumpor Apoteket

Är du på jakt efter ett par stödstrumpor från Apoteket? Visserligen är dessa stödstrumpor bra, men vad jag tycker att dom är tråkiga! Ja man kan ju verkligen fråga sig varför dom inte satsat på lite mer roliga och färgglada varrianter istället för tråkiga hudfärgade. Jag tänker bara på trista och fula stödstrumpor när jag hör Apoteket. Stödstrumpor är ju verkligen något som man ser, och inte något dolt. Därför vill jag se snygga och roliga stödstrumpor istället för dom tråkiga hudfärgade. 

För ett tags sen sade företaget Mabs upp sitt avtal mot det svenska företaget Medisox, detta företaget tillverkade apotekets tråkiga hudfärgade stödstrumpor. Mabs har nu startat upp ett eget varumärke med stödstrumpor med samma kvalité och funktion som fanns i Apotekets stödstrumpor. Så nu finns strumporna ute i andra butiker. 

Idag kan du köpa motsvarande stödstrumpor från andra butiker, och dessa strumporna håller lika hög klass. Skillnaden är den att dessa är roligare och snyggare än stödstrumpor från Apoteket. 

www.butik21.se Har snyggare och mer färgglada stödstrumpor som håller samma klass som apoteket. 

26 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)