Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Strumpor med mönster

Tips på strumpor med mönster

Enfärgade strumpor i all ära, men ett par strumpor med mönster är något speciellt. Det hela blir lite roligare, och man sticker ut lite ur mängden. Det finns många färgglada strumpor med mönster att hitta på nätet. Idag ska vi kolla in lite strumpor med mönster som prickar, randiga och en hel del annat skoj. 

strumpor-monster.jpg

Ett par strumpor med häftigt schack mönster från Björn Borg. Här ser vi snygga färger som blått, grönt, lila, grått och vitt. En färgglad strumpa som jag tycker ändå är riktigt stilren. Strumpan heter Surf the web sox och är tillverkad i bomull. finns hos Nelly.com för 69 kr.

bjorn-borg-strumpor.jpg

burlington-strumpor.jpg

Strumpor med argyle mönster från Burlington

En lite lyxigare strumpa är från Burlington. Här ser vi den klassiska argylerutan som alltid är lika snygg och stilfull. Strumpan går i ljus blått ihop med mörkblått och vitt med en snygg nit på sidan med Burlington´s logga. Denna strumpa är en utav mina personliga favoriter bland strumpor med mönster. Priset är 159 kr, vilket kan kännas dyrt. Men Burlington säljer strumpor med väldigt hög kvalité. Här hittar du strumporna.

 

Söta strumpor med mönster

Strumpor med mönster från Sock designers

Hos sock designers kan du hitta en hel del strumpor med mönster och fina färger till bra priser. Dessa strumpor heter Julia och kostar 99 kr och finns i Sock designers butik. Dessa är för övrigt tillverkade i ekologisk bomull som färgade i 100 % giftfri färg. En annan bra sak med strumpan är att tån är gjord med en tunnare och finare söm, detta gör strumporna mer bekväma. kolla vår startsida för mer information om butiker som säljer strumpor med mönster.

 

17 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)