Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Träningsstrumpor till löpning

Tänkte tipsa er om vad man ska tänka på vad det gäller träningsstrumpor. Vad man ska tänka på, och vi ska även kolla ifall det finns roliga och färgglada träningsstrumpor. Dom flesta som utövar någon typ av träning använder oftast vanliga strumpor gjorda bomull, visst funkar det men det har sina nackdelar. Ska du satsa på din träning med nya skor, då kan det vara klokt att hitta ett par bra strumpor också.

Tips på bra träningsstrumpor 

Långa löprundor och maraton är något som påfrästar hårt på både fötter ben och vader. Många löpare får också problem längre fram. Det du kan göra för att minska på slitaget är att springa på mjukare underlag. Använda dig utav bra löparskor och träningsstrumpor. Jag själv springer distanser på 10 km och öppåt varje löprunda, och har haft problem med både fötter och vader. Nuförtiden använder jag kompressionsstrumpor/stödstrumpor varje gång jag är ute och springer, känner stor skillnad kan jag lova. Stödstrumpor har ju fördelen att på ett bra sätt fördela trycket runt fot och vad, vilket gör det lättare för blodet att kretsa runt. 

Fördelar med träningsstrumpor

  • Strumpor som är avsedda för träning innehåller andra material som är mer slitstarka en vanliga bomullsstrumpor.
  • Passformen och uppbyggnaden utav en träningsstrumpor skiljer sig också från vanliga strumpor. de lite dyrare varrianterna har samma funktion som en stödstrumpa, dom underlättar blodtillförseln. Dom är också mer bekväma och sitter format efter foten.
  • Du har material som drar bort fukt, vilket gör att fötterna hålls torrare och du minskar också på svettlukt. Du har säkert märkt hur svettig och äcklig en tunn vanlig bommulsstrumpa kan lukta efter en dag eller ett träningspass. Du minskar även risken för blåsor och skavsår.
  • Träningsstrumpor behöver inte vara så himla dyra heller, visst finns dom i alla prisklasser. Men det får du själv avgöra hur mycket du vill lägga på din träning. Extrem träning som löpning kräver helst lite bättre strumpor gemfört med ifall du ska vara i gymmet.

 /sportamore.pngDen butiken som erbjuder det bästa sortimentet utav träning och sportkläder på nätet är helt klart Sportamore.se. Denna butik har ett stort sortiment utav sportkläder, och vi kan hitta mängder utav sportstrumpor och löparstrumpor från stora och välkända varumärken. Här kan man hitta allt ifrån billiga strumpor inom träning, och även sportstrumpor till elit träning.

Kolla in deras stora sortiment utav träningsstrumpor - Sportamore.se

Lite tips på bra strumpor till olika sorters träning

Reebook - Crossfit - 169 kr Hittar du hos Sportamore.se

Först tänkte jag visa upp en lite dyrare variant som har både vrist och ankelstöd. Den är också utvecklad för att hålla sig torr och förhindra fukt. Du har också dämpning på häl och tå, samt en del andra bra egenskaper. Denna strumpa har också en riktigt cool design där man kan se ett skelett. Denna strumpan är lämplig för er som utövar lite tuffare träning.

/4056562278612_001_8901497d39e14db9873b800aab13ca75.jpg

Löparstrumpor till eliten - Nike Elite Run - 399 kr

Detta är löparstrumpor till den som är ute och springer långa sträckor eller kanske maraton, samt till den som tar löpningen på allvar. Detta är löparstrumpor som erbjuder det bästa inom kompressionsteknologi, svettabsorbering, stöd och dämpning. Nike har också här använt sig utav snygga färger i ljusgrönt och grått. En perfekt present att ge bort till någon som älskar löpning. Bra strumpor är lika viktigt som bra skor när det kommer till träning.

Finns att köpa hos Sportamore.se

/strumpor-till-lopning.jpg

Snygga ankel strumpor för träning

Har sett en mängd snygga och färgglada ankelstrumpor som passar utmärkt till sport och träning. Kanske du är ute efter ett par snygga träningsstrumpor att ha på gymmet? 

Dessa strumpor från Nike finns hos Sportamore.se - kostar 119 kr

/ankel-traningsstrumpa.jpg

 

30 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)