Roliga strumpor på nätet

Vi hjälper dig hitta roliga strumpor!

Ullstrumpor på nätet

Tänkte i detta blogg inlägget sätta min in lite i vart man kan hitta ullstrumpor på nätet. Kände att detta var något som jag behöver nu när vintern närmare sig, blir så lätt frusen om mina fötter. Tänkte att ett par ullstrumpor är ju inte fel isåfall. Tänk dig själv en varm kopp té och några goda mackor, lite tända ljus ihop med ett par mysiga ullstrumpor.

Vart hittar man ullstrumpor på nätet då?

Just nu har jag inte ett enda par ullstrumpor i min byrålåda, och jag tänkte därför scanna av alla butiker på nätet och leta fram dom bästa ullstrumporna. Och sen ska även jag berätta vilken som blir min favorit. Tänkte först att det enbart skulle finnas tjocka tråkiga gamla ullstrumpor som man alltid fick från mormor. Men det har hänt en del ser jag nu! Vi kan hitta både tjocka och lite tunnare varianter. Hittar mängder utav roliga och färgglada sorter, vill absolut inte ha några gråa tråkiga.

Fördelen med ullstrumpor?

Finns många anledningar till detta. Ull är ett material som är naturligt och har en mängd bra egenskaper som jag nu ska berätta om. Ull som material är ju väldigt ihåligt och krulligt, vilket gör att luften stannar i materialet och bildar en isolering. Ull är också bra till att motverka dålig lukt, då syntets material börjar lukta illa mycket fortare. Detta är en egenskap man vill ha i underkläder och strumpor. Ullstrumpor kan även ta åt sig fukt och ändå kännas torra, och i samma veva lägga sig som ett isolerande lager, precis som en våtdräkt. 

Nackdel med ullen

Det finns mycket bra att berätta om varför du ska köpa ullstrumpor, men tänkte nu berätta lite om nackdelen. Kanske du ångrar dig och beställer ett par bomullstrumpor istället. Den största nackdelen är att den lite grövre typen av ull kan klia lite, och är detta ett problem så finns det en finare kvalite utav ull och den heter merinoull.

/ullstrumpor-pa-natet.jpg

Min favorit bland de ullstrumpor på nätet blev denna. En strumpa från det svenska företaget Happy Socks. Tycker strumpan har fina färger och samtidigt inte den mest roliga, bra om man inte vill sticka ut för mycket. Sen ser den ju riktigt mysig ut också. Denna typen av ullstrumpa finns i lite olika färger, du hittar den i röd, blå och gul/grön. Du köper den hos Uppercut.se

 /varma-ullstrumpor.jpg

Här kommer en billigare variant utav ullstrumpa, men du ska inte förskta denna. Här har du ett par ullstrumpor som kommer hålla dig varm när kylan kryper närmare. Lite svårt att se på bilden vilka färger det är, men det är mörkgrå och ljusgrå, inte svart som jag själv först trodde. Kanske inte den roliaste modellen, men den ska göra sitt jobb. Dessa ullstrumpor kommer ifrån Tuxer och finns både till dam och herr. Finns att köpa hos Uppercut.se

7 okt 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)